Θαλασσινή μακαρονάδα της Μαμάς

Μέσα σε αυτή τη μακαρονάδα, είναι κρυμμένη όλη η νοστιμιά και τα αρώματα!

Υλικά:

250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 150 γρ. τόνος νερού

 1 κ.σ. κάππαρη

Αλάτι – πιπέρι

500 γρ. σπαγγέτι

Εκτέλεση :

Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα ντοματίνια, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα κομμάτια τόνου, την κάππαρη και ανακατεύουμε απαλά. Βράζουμε τα μακαρόνια ακολουθώντας τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, τα αφαιρούμε με την τσιμπίδα και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φύλλα βασιλικού. 

Τα παιδιά σας θα την λατρέψουν!

No Comments Yet

Comments are closed