Πώς το ένστικτο μιας μάνας έσωσε 3χρονο από απαγωγή-“Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Άρχισα να τρέμω!”

Στα σύννεφα πετά μια οικογένεια στο Τενεσί, η οποία έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού! Όταν η Αμάντα Λέι Ένις από το Νάσβιλ άφησε τον 3χρονο Νόα Κλερ στο σπίτι του μπαμπά του για σαββατοκύριακο, δεν είχε ιδέα ότι εκείνος σκόπευε να αρπάξει το παιδί και να φύγει από την πόλη. Ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από μέλος της οικογένειας της άνοιξε τα μάτια και την έκανε να φοβηθεί πως δεν θα έβλεπε το παιδί της ποτέ ξανά.

Η συγγενής είπε στην Αμάντα, ότι ο πρώην της, είχε εξαφανιστεί με τον μικρούλη Νόα και την ξαδέρφη του, την 16χρονη Άμπερ. Η Άμπερ είχε απλά αφήσει ένα σημείωμα πίσω της, στο οποίο έγραφε, ότι πάνε σε μία περιπέτεια. Ωστόσο κανείς στην οικογένεια δεν ήξερε τι ακριβώς σήμαινε αυτό.

“Έτρεμα, είχα αναγούλα, είχα τρελαθεί… Ήμουν πανικόβλητη, φοβισμένη… Πώς έκανε κάτι τέτοιο; Μήπως απλά δεν έχει σήμα; Μήπως του έκλεισε από μπαταρία. Ήξερα, όμως, μέσα μου την αλήθεια… Θα έβλεπα το μωρό μου ποτέ ξανά;”

Η οικογένεια πέρασε τις επόμενες 13 ημέρες αναζητώντας το παιδί. Ήταν λες και είχε ανοίξει η γη και είχε καταπιεί τον άνδρα και τα δύο παιδιά. Κι όμως, μια εντελώς άγνωστη γυναίκα τους εντόπισε σε πάρκο της πόλης της. Η Τζούλια Μπόνιν από το Orange County της Καλιφόρνια πήγαινε τον γιο της στο σχολείο, όταν είδε τον Νόα, τον πατέρα του και την Άμπερ να περπατούν σε κοντινό πάρκο. Λίγο μετά είδε το Amber Alert και ένιωσε έντονο το ένστικτό της να λέει πως γι’αυτά τα παιδιά πρόκειται. Αφού άφησε το παιδί της, κύκλωσε το πάρκο, για να τους εντοπίσει ξανά και κάλεσε την αστυνομία.

“Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ένιωθα το ένστικτό μου να λέει ότι αυτοί είναι, αλλά αμφέβαλλα κιόλας. Άρχισα να τρέμω!”, θυμάται η Τζούλια.

Ευτυχώς, το ένστικτο της μάνας έπεσε μέσα! Όταν εμφανίστηκαν οι αρχές, βρήκαν το παιδί και συνέλαβαν τον πατέρα. Πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες .Όταν η Αμάντα έμαθε, ότι είχαν βρει τον γιο της, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Καλιφόρνια. Συνάντησε την Τζούλια και την ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της.

Πηγή:inforkinds

No Comments Yet

Comments are closed