Μπισκότα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μπαχαρικά!
Υλικά:
450 γρ. βούτυρο
460 γρ. καστανή ζάχαρη
50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
525 γρ. αλέυρι
100 γρ. κακάο
15 γρ. σόδα
500 γρ. choco chips
Κανέλα
Μοσχοκάρυδο
Ξύσμα πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη, καστανή και κρυσταλλική, μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το κακάο που έχουμε κοσκινίσει πρώτα και το ξύσμα.
Κάνουμε μπάλες των 100 γρ. περίπου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά γιατί είναι πολύ μαλακά και σερβίρουμε.