Πρόκειται για ένα είδος που έχουν σχεδόν όλοι καθημερινά στο σπίτι.
Πολλές φορές τυχαίνει να μας περισσέψει αρκετή ποσότητα ψωμιού και να μην ξέρουμε τι να το κάνουμε ενώ δε θέλουμε να το πετάξουμε.
Στην πραγματικότητα υπάρχει τρόπος να φυλάξουμε το ψωμί μας και να το διατηρήσουμε φρέσκο για περισσότερες μέρες με έναν απλό τρόπο.
Το βασικό είναι να καταλάβουμε ότι πρόκειται να μας μείνει κάποια ποσότητα και να μην περάσουν αρκετές μέρες πριν κάνουμε την παρακάτω διαδικασία.
Η λύση είναι απλή…
Κόψτε το ψωμί που δεν πρόκειται να καταναλώσετε σε φέτες, τοποθετήστε τις σε ένα ταψί και βάλτε τις στην κατάψυξη.
Αφήστε τις εκεί για δύο με τρεις ώρες και μετά συσκεύαστε την καθεμία ξεχωριστά σε ένα διάφανο σακουλάκι.
Έπειτα, τις καταψύχετε ξανά και κάθε φορά ξεπαγώνετε όσες φέτες πρόκειται να καταναλώσετε.