Αν σας αρέσει η μπανάνα, σας έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό με δύο υλικά. Μπανάνα-σοκολάτα, που αποτελούν αγαπημένες γεύσεις για τους περισσότερους.
Υλικά
2 μπανάνες ώριμες (για πιο γλυκιά γεύση)
1 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις βάζετε στην κατάψυξη για μία με δύο ώρες, μέχρι να παγώσουν καλά.
Μόλις παγώσουν, τις ρίχνετε στο μπλέντερ ή στο multi και χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα.
Μόλις μαλακώσουν, προσθέτετε το κακάο και χτυπάτε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αν θέλετε, σερβίρετε αμέσως ή βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη για να παγώσει περισσότερο.
πηγή: mothersblog.gr