Υλικά:
½ κούπα φυστικοβούτυρο
2 κ.σ. μέλι
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Μια τσιμπιά αλάτι (προεραιτικά)
½ κούπα νιφάδες βρώμης
½ κούπα τραγανά δημητριακά ρυζιού
1-2 κ.σ. κακάο (ανάλογα με το πόσο σοκολατένια θέλετε να γίνουν)
2 κ.σ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους αναμείξτε το φυστικοβούτυρο, το μέλι, τη βανίλια και το αλάτι. Βάλτε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για 20-30 δευτερόλεπτα και ανακατέψτε το μείγμα καλά.
Στο ίδιο μπολ προσθέστε τη βρώμη και τα δημητριακά ρυζιού.
Αναμείξτε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέστε το κακάο και τις σταγόνες σοκολάτας.
Σχηματίστε μπαλάκια με το μείγμα, τα οποία στην συνέχεια θα πιέσετε για να γίνουν φλατ και να πάρουν το σχήμα μπισκότου.
Βάλτε τα μπισκότα για λίγο στο ψυγείο, για να σφίξουν.
Διατηρούνται εκεί για 4-5 ημέρες.
Συνταγή: Chelseasmessyapron.com