Ένα Χαλβά στον φούρνο θα τον φτιάξω σήμερα

Υλικά

400 γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, κομμένος σε φέτες
100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
100 γρ. μπισκότα κανέλας, τριμμένα
1 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών (μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κανέλα)

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Απλώνουμε τα κομμάτια του χαλβά σε μία λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο.
Απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα.
Πασπαλίζουμε με το μείγμα των μπαχαρικών και τα μπισκότα.
Τρίβουμε τα μπισκότα κανέλας από πάνω, διπλώνουμε στα 2 τη λαδόκολλα και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Tips

Εξίσου γευστικό θα γίνει αν αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα πορτοκάλι με μαρμελάδα λεμόνι.
Για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.

Απολαύστε τον με τον καφέ σας!

No Comments Yet

Comments are closed